Min 3D animerade film går på Julafton, kanske en ny Kalle?

Här kan du publicera nyheter inom datorgrafik, IT, datorer, prylar, mm.
R.S Söderström
Inlägg: 18
Blev medlem: 2010-maj-22 9:08

Min 3D animerade film går på Julafton, kanske en ny Kalle?

Inläggav R.S Söderström » 2012-dec-18 19:20

Hej Alla 3D nörds, ;-) och god jul!

Jag har gjort en film de sista åren. Mitt avgångsprojekt från Den Danske Filmskolan handlade om en liten gris. Den blev riktigt poppis ute i världen och jag fick det danska produktionsbolag A.Film Production ApS att tända på projektet (Terkel i Knipa, Resan till Saturn, Rocky etc). Detta var två år sedan och nu är filmen äntligen färdig och den kommer att visas i hela Skandinavien. Jag hoppas ni vill vara med och promota den till era vänner och bekanta så det kan bli en riktigt julehit!!! Jag är så stolt över filmen och hoppas såklart att andra kommer också tycka den är värd att visas varje jul.Teaser: http://youtu.be/2AZNrkH2o_k
Hemsida: http://www.piggy-movie.com
Facebook: http://www.facebook.com/piggyjulefilm
Om mig: http://www.rs-soderstrom.com

Synopsis:
Piggy er en julefilm for hela familjen. Kortfilmen är en vidareutveckling från R.S.Söderströms avgångsfilm ”Julegrisen” (Den Danske Filmskole, 2010). Året är 1935, det är en kall december morgon. På en gård, långt ute på landet blir griskultingen Piggy såld till en man från Köpenhamn. Piggys nye hem är en kall och tröstlös vindskammare i stan. Här använder grisen sin aptit oftare än sitt huvud, och den forstår inte att all den goda mat den slukar är med till att göra den till julaftons huvudmåltid. Först när motståndsmannen, kalkonen Monty dyker upp, och förklarar detta börjar Piggy förstå sanningen. Tillsammans skapar de en flyktplan. De två blir bästa vänner i vindskammaren och flyr till sist – men inte helt på det sättet som de hade regnet med.

Så ge mig gärna feedback och alla är välkommna till websidan och till facebook sidan såklart!

Stora Julhälsningar till alla!
Rickard

ps. Det är också en boklotteri där jag lottar ut 3 Gratis böcker til 149Dkr stycket, som precis startade. Om ni går in på hemsidan och trycker på bok så kan nu vinna "Piggy - den store flugt fra juleaften". Det är boken som bygger på filmen. Men den är såklart på Dansk ;-) Har inte en svensk förläggare ännu.

Återgå till "Allmänna nyheter"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster