server service - Starta med low priority?

Information om nätverkrenderingstekniker och tips.
moren
Inlägg: 99
Blev medlem: 2003-jun-16 14:06
Ort: Sweden
Kontakt:

server service - Starta med low priority?

Inläggav moren » 2007-nov-01 9:59

Jag har ställt in alla backburnerservrar i nätverket så att som körs som services. Det fungerar fin-fint men vad ska man använda för startparametrar för att säga åt dom att starta i low priority?
Bilagor
service_start_parameter.jpg
service_start_parameter.jpg (64.34 KiB) Visad 3365 gånger

Användarvisningsbild
petere
Moderator
Inlägg: 4833
Blev medlem: 2004-maj-26 13:03
Ort: Stockholm
Kontakt:

Inläggav petere » 2007-nov-01 10:16

Googlade lite på det, verkar inte som man kan göra det. Enda lösningarna som finns är att köra ett script som kollar då och då på processen och sänker prio på den.

Varför vill du göra det förresten?

Backburner i sig äter inte så mkt resurser, den startar juh en max när man renderar och då är det den processen som får normal prio.

-P
“Indeed rays, properly expressed, are not colored.” Design Police!

moren
Inlägg: 99
Blev medlem: 2003-jun-16 14:06
Ort: Sweden
Kontakt:

Inläggav moren » 2007-nov-01 10:24

Det är sant...
Någon som har ett konkret förslag på hur man får maxprocessen att automatiskt ställa sig i low?

Användarvisningsbild
petere
Moderator
Inlägg: 4833
Blev medlem: 2004-maj-26 13:03
Ort: Stockholm
Kontakt:

Inläggav petere » 2007-nov-01 10:30

moren skrev:Det är sant...
Någon som har ett konkret förslag på hur man får maxprocessen att automatiskt ställa sig i low?


Jag tror inte backburner har stöd för att sätta procesprio. Så det närmaste du kan komma är nog att skriva ett script som kollar vilken process som körs och sen sätta prio på den. Men det kanske är lite överkurs.

-P
“Indeed rays, properly expressed, are not colored.” Design Police!

Användarvisningsbild
JohanA
Inlägg: 567
Blev medlem: 2007-sep-14 10:33
Ort: Nora

Inläggav JohanA » 2007-nov-01 11:04

Googlade runt lite och hittade detta:

Vet inte om det var detta du ville.http://discussion.autodesk.com/thread.jspa?threadID=579711
Bildgalleri (uppdateras regelbundet): http://picasaweb.google.se/johan.ndrssn

Användarvisningsbild
petere
Moderator
Inlägg: 4833
Blev medlem: 2004-maj-26 13:03
Ort: Stockholm
Kontakt:

Inläggav petere » 2007-nov-01 11:17

Åh, sweet lösning med maxscriptet.

-P
“Indeed rays, properly expressed, are not colored.” Design Police!

moren
Inlägg: 99
Blev medlem: 2003-jun-16 14:06
Ort: Sweden
Kontakt:

Inläggav moren » 2007-nov-01 11:21

Jo, jag testade detta häromdan men det fungerade inte. Jag får försöka igen. Kanske missade nåt i inställningarna nånstans...

moren
Inlägg: 99
Blev medlem: 2003-jun-16 14:06
Ort: Sweden
Kontakt:

Inläggav moren » 2007-nov-01 11:33

Det funkar nu! Tack

Användarvisningsbild
JohanA
Inlägg: 567
Blev medlem: 2007-sep-14 10:33
Ort: Nora

Inläggav JohanA » 2007-nov-01 11:38

:D
Bildgalleri (uppdateras regelbundet): http://picasaweb.google.se/johan.ndrssn


Återgå till "Nätverksrendering"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst