Grym 3D-grafiker sökes

Vår lilla arbetsförmedling! Här kan ni prata om yrkeskontakter, lägga upp länkar om jobbansökan, leta efter uppdragsgivare, uppdragstagare, praktikplatser, mm. Företag uppmanas att lägga in annonser här.
Comotion AB
Inlägg: 1
Blev medlem: 2017-feb-22 9:14

Grym 3D-grafiker sökes

Inläggav Comotion AB » 2017-feb-22 9:20

Vi söker en grymt duktig och driven 3D-grafiker som producerar visualiseringar med högsta kvalitet. Du ska ha goda referenser inom arkitektur och illustration men även kunna producera 3D för industri, produkter och animeringar.

Du ska trivas och vara bekväm i att både arbeta självständigt liksom vara en riktigt bra lagspelare. Då du kommer ha kundkontakt ser vi en fördel om du är social och tycker om att driva projekten framåt själv.

Kompetenser
• Autodesk 3ds Max Design
• Vray
• Autodesk 3ds Max
• Autodesk Alias
• Adobe Photoshop
• Adobe Illustrator
• Adobe After Effects

Kunskap och intresse kring inredning är en stor fördel! Merparten av uppdragen kretsar kring arkitektur (interiört och exteriört) varpå det är ett krav att du som söker arbetat inom dessa områden tidigare.

Som anställd hos oss jobbar du nära kunden och arbetar i en miljö där alla ges möjlighet till ansvar och utveckling. Vi sitter i Ängelholm och ser gärna att du sitter hos oss större delen av tiden. Vi ser att du är driven, strukturerad, noggrann, målinriktad och hungrig på att hänga med i trender och branschens utveckling.

Du som söker
Du brinner för att utvecklas och lära dig mer inom visualisering, att sätta kunden i centrum, lyssna och gärna arbeta proaktivt. Förmåga att fokusera på lösningar istället för problem är ytterligare egenskaper vi gärna ser att du har. Vi ser att du är bra på att planera din egen tid och att du alltid vill nå uppsatta deadlines. Framförallt är du en grym 3D-grafiker som håller hög nivå i dina produktioner.
Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett kreativt och varierande jobb där du själv har möjlighet att sätta en stor prägel. Vi har högt i tak, högt tempo, vill framåt och gillar rak kommunikation och direkt feedback.
Hos oss ingår du i ett litet team där du kommer att få arbeta med flera olika arbetsuppgifter och få delta i att skapa nya lösningar och möjlighet att påverka ditt arbete själv.

Om oss
Comotion är en studio som jobbar med 3D, film och interaktiva lösningar. Vi har kunder över hela Sverige och kontor i Ängelholm och Stockholm. Den 3D-grafiker vi söker sitter med fördel i Ängelholm.

Vi är ett företag som har en spännande tid framför oss och hoppas att du vill vara med på den resan.
Vi ser gärna att vi får din ansökan (med CV och Portfolio) så snart som möjligt.

ANSÖK HÄR: http://comotionab.teamtailor.com/jobs/27617-3d-grafiker

Återgå till "Yrkeskontakter och uppdragsfrågor"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst