Bsmart söker 3d-artist

Vår lilla arbetsförmedling! Här kan ni prata om yrkeskontakter, lägga upp länkar om jobbansökan, leta efter uppdragsgivare, uppdragstagare, praktikplatser, mm. Företag uppmanas att lägga in annonser här.
akramjanzi
Inlägg: 1
Blev medlem: 2018-maj-16 9:56

Bsmart söker 3d-artist

Inläggav akramjanzi » 2018-maj-16 9:58

BSMART SÖKER 3D-ARTIST

Bsmart är ett produktionsbolag bestående av fotografer, retuschörer, animatörer, 3D-artister och producenter. Vi samarbetar tätt med våra kunder för att förverkliga deras visioner, antingen i vår studio i centrala Stockholm eller på location över hela världen.

Med alla kompetenser i huset har vi tillsammans full kontroll på produktionen vilket ger en överlägsen kvalitet, kortare produktionstid och lägre totala kostnader. Bekvämligheten i en enda leverantör är vår största styrka.

Nu söker vi förstärkning till vår 3d-avdelning i form av en 3d-artist. Du kommer att ansluta dig till vårt 3d-team där du får en central roll i såväl teknisk som kreativ utveckling. Du har ett gott bildseende och dina bilder håller en hög grad av fotorealism. Du kommer närmast från ett produktionsbolag inom reklam, en 3D-studio eller motsvarande.

Vi letar efter en teamplayer, dina kollegor är din bästa resurs och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Din roll kommer att vara främst som 3d-generalist där kunskaper inom modellering, ljussättning och rendering är centrala och du får ofta ta mindre produktioner hela vägen på egen hand. Du får arbeta tillsammans med Bsmarts olika kreatörer, allt från fotografer och retuschörer till 3d-artister, redigerare och animatörer. Produktionstakten är hög med många kreativa utmaningar som vi löser tillsammans med dig.

Våra kunder är främst reklambyråer, inhouseavdelningar och marknadsavdelningar.

Kvalifikationer 3D artist

• Du har minst två års erfarenhet av 3d-produktion på en 3d-avdelning med inriktning mot reklam • Du har god erfarenhet av att skapa fotorealistiska produktbilder
• Goda kunskaper inom 3D Studio Max eller Cinema 4D, Zbrush och renderare som Vray och Maxwell

• Goda kunskaper inom Photoshop och Aftereffects
• Vana av kundkontakt är meriterande eftersom du oftast har direktkontakt med uppdragsgivaren

Portfolio med teknisk specifikation på vad du gjort i projekten är ett krav. Maila cv, arbetsprover samt en kort presentation av dig och vad du brinner för till work@bsmart.se

Rekryteringen sker löpande med start i september. Sista ansökningsdag 15:e juni.

Kontaktperson:
Akram Janzi
akram@bsmart.se

Återgå till "Yrkeskontakter och uppdragsfrågor"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst