En egenföretagare måste stå för alla kostnader själv, även löpande sådana som papper och bläck till skrivaren. Dessa löpande kostnader kan lätt bli dyrt för en ensam företagare. En lösning på problemet är att använda rabattkuponger från InkClub för att köpa bläckpatroner till rabatterat pris.

Att ha en egen verksamhet kostar ofta mer än vad nya företagare räknar med. Kostnaden för att driva en egen verksamhet varierar beroende på vad företaget erbjuder, därför brukar det ofta behövas en budget där alla kostnader, såsom hyra av lokal, hårdvara och mjukvara, inköp av varor och så vidare finns med. Verktyg för att skapa en budget finns exempelvis på verksamt.se, en sida med råd och tips för egenföretagare.

Rabattkuponger hjälp för löpande kostnader

De löpande kostnaderna, som bläck till skrivaren, kan lätt bli dyrare än vad det behöver vara. En lösning för företagare som vill minska på de löpande utgifterna kan vara att köpa bläcket till skrivaren billigare med inkclub rabattkod, med dessa rabattkuponger kan du handla bläckpatroner billigare hos onlinebutiken InkClub.

Det finns ett antal olika erbjudanden från InkClub. De har bland annat ett erbjudande på bläckpatroner till 50 % reducerat pris eller ett erbjudande för valfritt kontorsmaterial för bara 1 krona. Rabattkoden aktiveras genom att klicka på ”visa rabattkod” på InkClubs hemsida, de önskade bläckpatronerna väljs, och sedan går man till kassan och får köpa patronerna till reducerat pris.

Många fördelar med att handla online

Eftersom du som företagare konstant måste tänka på alla utgifter kan onlineshopping vara ett smidigt alternativ till att handla i en fysisk butik. Metro mode listar fördelar med att handla i online jämfört med att handla i fysisk butik. Bland annat tar de upp att man planerar sina inköp bättre när man handlar online vilket minskar risken för onödiga utgifter. Utbudet är dessutom ofta större i en onlinebutik än i en fysisk butik där det ofta finns en risk att de inte har rätt bläckpatroner för skrivaren. Att onlineshoppa med rabattkoder är dessutom smidigt nu i Coronatider, både för att undvika att trängas i fysiska butiker och på grund av att många företag har en ännu mer ansträngd ekonomi än tidigare på grund av kundtapp eller svårigheter att utföra sin verksamhet.

Stäng meny