Funderar du över det här med att hinna med allting på egen hand i din nya verksamhet? Kontoret ska städas, kaffemaskinen fyllas på och kontorsmaterialet ska finnas i lager. Att ha kontor innebär många sysslor och den tiden lägger du så klart hellre på det riktiga arbetet.

Med Workys företagstjänster kan du enkelt starta företag utan att bekymra dig om bisysslor på kontoret. Du får en partner att lita på i alla lägen som ser till att du har ordning och reda på kontoret.

Modernt kontor med hjälp av Worky

Det framgångsrika koncept som Worky tagit fram handlar om att ge dig som företagare mer tid till din egen huvudverksamhet. Worky erbjuder smarta kontorstjänster som bidrar till att du har ett fungerande kontor utan att det komplicerar din vardag. Läs gärna mer om Worky här för att få en mer detaljerad bild över vilka tjänster företaget hjälper till med.

Det moderna kontoret är viktigt för att du och dina medarbetare ska trivas på arbetsplatsen. Just det här är också Worky proffs på – de vet exakt vad som krävs för att skapa positiva och trygga kontorsmiljöer. Det här har också nämnts i flera artiklar som en avgörande faktor för medarbetares välmående:

”Moderna lokaler som är anpassade till den verksamhet som ska bedrivas signalerar något om kultur och framåtanda vilket avspeglar sig i hur medarbetarna trivs.”, står det exempelvis i artikeln i nättidningen Branschaktuellt.

Du väljer själv vilka sysslor du behöver hjälp med, vilket gör det enkelt att kontrollera utgifter för din kontorsverksamhet. Behöver du enklare tjänster som städning, påfyllning av kontorsmaterial eller leverans av fruktkorgar står Worky redo. Men även om du har behov för outsourcade företagstjänster som IT-service eller administrativ hjälp med post.

Stäng meny