Med rätt marknadsföring kan du åstadkomma stordåd. För att lyckas med det finns smarta lösningar och system att använda. Med ett sådant kan du öka lönsamheten och samtidigt lägga mindre tid på marknadsföring.

Att satsa på marknadsföring är a och o för att ett företag ska överleva idag. Du behöver nå ut med ditt budskap till rätt kunder för att kunna sälja dina produkter eller tjänster. Att planera, genomföra och följa upp marknadsföringen är något som tar tid, men det finns hjälpmedel som gör att du kan sköta det på ett effektivare sätt. Ett sådant verktyg är marketing automation systemet Rule som är en förprogrammerad process som möjliggör för företag att automatisera marknadskommunikationen. Testa redskapet redan idag om du vill ta din marknadsföring till nya höjder.

Skicka personanpassad marknadsföring

Med hjälp av systemet kan du leverera individanpassad marknadsföring till alla dina kunder. Marketing Automation bidrar bland annat med att skapa nya leads, men även konvertera leads samt generera bättre och starkare kundrelationer. Du kan helt enkelt få lojalare kunder som stannar kvar hos dig. När du automatiserar processer är det möjligt att spara mycket tid och öka effektiviteten. Exempelvis kan du skicka automatisk information via sociala medier, landningssidor, sms och nyhetsbrev via e-post. När du använder ett system för marknadsföring är det också möjligt att rikta specifik information till dina kunder baserat på deras köphistorik, preferenser och aktiviteter på hemsidan eftersom all sådan kunddata lagras i verktyget.

Digital marknadsföring

Det finns mängder av sätt att marknadsföra ett företag på idag. Främst är det digital marknadsföring och reklam som du ska satsa på om du vill hålla nere kostnaderna. Att ha olika konton på sociala medier är inget du som företag behöver betala för i dagsläget. Om du däremot vill ha annonser kostar det en slant. Det finns stor potential att med bra innehåll nå många i din målgrupp genom rätt kanaler på sociala medier. Du kan även stärka ditt varumärke.

Följ lagen

Det viktiga när du gör reklam på nätet är att följa reglerna. Många har exempelvis använt barn som reklampelare. Marknadsföringslagen reglerar reklam och marknadsföring och du kan på Konsumentverkets hemsida läsa om vad som gäller.

Stäng meny